Meniu Închide

Restaurantul Pensiunii Câmpulung Popas Poiana este locul potrivit pentru momentele speciale din viata dumneavoastra. Organizam mese festive, nunti, botezuri si alte evenimente speciale. Pentru noi ziua nuntii dumneavoastra este speciala si acordam atentie fiecarui detaliu.

Personalul nostru va sta la dispozitie cu detalii legate despre organizarea evenimentului. Va oferim suport si indrumare si dorim ca serviciile noastre sa va multumeasca pe deplin. Am conceput mai multe pachete de meniu, care pot fi combinate in functie de preferinte si bugetul alocat. De asemenea ne asiguram ca alegerea meniului, bauturilor si decorarea meselor sunt potrivite dorintei dumneavoastra.

Ne angajam sa realizam amintiri de neuitat si supraveghem fiecare aspect al evenimentului dumneavoastra. In felul acesta va puteti relaxa si bucura de compania celor din jur. Suntem pregatiti cu meniuri diverse, aranjamente adaptate gusturilor dumneavoastra precum si o sala eleganta.

Toate acestea sunt pentru a va bucura alaturi de invitati in seara respectiva si de a ramane placut impresionati de noi.

Restaurantul Popas Poiana este locul perfect si dorim sa va ajutam sa aveti parte de evenimentul dorit!