Meniu Închide

Restaurantul Popas Poiana are respect fata de clienti si ii intampina de fiecare data cu mancare buna dar si cu cele mai rafinate bauturi si cocktail-uri.

Ospitalitatea, serviciile impecabile dar si atmosfera primitoare au convins pe multi dintre clientii nostri si au revenit pentru a sarbatori diverse evenimente. Barul elegant a devenit locul de intalnire al turistilor din hotelul nostru. Aroma cafelei, bauturile fine si cocktail-urile va imbie sa petreceti momente de neuitat.

Cu o vechime de peste 10 ani, personalul nostru este bine pregatit pentru a satisface toate gusturile. Preparatele exclusiviste dar si servirea impecabila, fac deliciul oaspetilor nostri. La restaurant hotel Popas Poiana, turistii sunt asteptati cu drag si pot servi micul dejun pranz sau cina.

De asemenea este locul ideal pentru intalnirea cu colegii, prieteni pentru a sarbatori diverse evenimente. Snack barul nostru va ofera produse de calitate iar ceaiurile aromate sunt nelipsite.

Atmosfera relaxata dar si diversitatea culinara sunt ingredientele unei mese perfecte in toate momentele zilei.

 

Catering Pentru Evenimente

Evenimente Sociale, Zile de Nastere, Onomastici, Petreceri Tematice Catering

Un eveniment memorabil necesita o planificare atenta. La Popas Poiana, concepem si coordonam fiecare eveniment special functie de viziunea si cerintele clientului, adaugam in acelasi timp experienta profesionistilor nostri in arta culinara si astfel obtinem echipa perfecta pentru a crea o capodopera.

Inca inainte de inceperea fiecarui eveniment special, avem grija de orhestrarea fiecarui element. Luam in considerare tema, preferintele de gust si buget. Productia finala va cuprinde un meniu preparat si prezentat cu creativitate, bucatarie personalizata, care adera la toate detaliile pre-planificate si program.
Popas Poiana  va sustine cu succes sectiunea culinara a oricarui eveniment special, social, zi de nastere, onomastica sau orice alte petrecere, cu meniuri adaptate exigentelor si aliniate bugetului propus.

VEZI GALERIE FOTO

Catering Nunta, Botez, Mese Festive

Popas Poiana Catering va poate transforma visul in realitate. Toata lumea viseaza nunta perfecta, un eveniment ce exceleaza in exprimarea dragostea si o sarbatoare unica ce marcheaza unirea a doua universuri intr-unul singur.

De la meniu si concept de aranjament, Popas Poiana lucreaza cu tine, familia ta si in limita bugetului, pentru a crea o experienta unica in viata.

Fie ca este vorba de nunta, botez sau masa festiva, va putem satisface gusturile indiferent de locatia pe care ati ales-o, acasa, salon de nunti sau chiar cort. Cu 8 ani de experienta in domeniu, oferim garantia ca cea mai importanta zi din viata ta va deveni o experienta extraordinara.

VEZI GALERIE FOTO