Meniu Închide

Pensiune Câmpulung – Popas Poiana este o alegere excelenta pentri turistii doritori de liniste si relaxare. Pensiunea Câmpulung – Popas Poiana este situată la intrarea in orasul Campulung si ofera facilitati precum: acces gratuit la internet, Wi-Fi, parcare pazita interioara si exterioara, aer conditionat, etc.

Toate camerele Pensiunei Câmpulung – Popas Poiana sunt decorate cu gust si au baie proprie dotata cu articole de toaleta gratuite, televizor, mobila eleganta. In functie de nevoile si gusturile dumneavoastra puteti alege camera care vi se potriveste mai bine nevoilor. Oaspetii de la Pensiunea Câmpulung – Popas Poiana pot lua masa la restaurantul proprietatii.

La noi puteti servi masa in orice moment al zilei: Mic dejun, pranz, cina.

Barul nostru va ofera o gama larga de bauturi din fructe preparate in fata clientilor. Punem la dispozitia copiiilor loc de joaca in aer liber.l

De asemenea, oferim room service si asiguram confidentialitatea fiecarui turist cazat la noi. Noi suntem bucurosi de oaspeti, si de aceea aici gasiti cazare 24/24h, fie ca sunteti in trecere, doriti sa va petreceti vacanta sau sa organizati un eveniment important in viata dumneavoastra. Serviciile, facilitatile dar si dotarile oferite se adreseaza atat turistilor ce doresc sa-si petreaca o vacanta linistita, cat si grupurilor de persoane care organizeaza intalniri de afaceri sau alte evenimente.

Eleganta si atmosfera calda oferita de personalul nostru, va vor convinge sa reveniti cu placere la noi! Va asteptam sa ne treceti pragul si sa deveniti oaspetele nostru.